İstenen Belgeler
  Önceki Sayfaya Geri Dön
Burs Başvurusu İstenen Belgeler

İSTENİLEN EVRAKLAR

-Beyanlı Burs ön başvuru formu (Vakfın internet sayfasında doldurulacak, çıktı alınacak)

-Öğretim kurumuna yeni kayıt olan öğrenciler için sınav sonuç belgesi veya öğrenci belgesi

-Ara sınıfı öğrencileri için not durum (transkript) belgesi,

-Kendisi, Anne ve Babası Engelli olanlar için varsa raporu

-Üniversitede okuyan kardeşlerin öğrenci belgesi

-Sorgu İzin Formu (Vakfın internet sayfasından indirilip imzalanacak)

-Fotoğraf

-Ziraat Bankasından alınacak IBAN numarasını gösterir belge

Not : Teslim edeceğiniz evraklardan sonra sorgu ekranlarında Şehit Gazi yakını olup olmadığınız, anne babanızın hayatta olup olmadığı, birlikte olup olmadığı sistem üzerinden görülebilmektedir. Bu vb bilgiler için evrak teslim etmeniz gerekmemektedir.

-İSTENİLEN EVRAKLAR hazırlanarak, Burs Ön Başvuru Formu, SORGU İZİN FORMU ve istenilen evraklarla birlikte Sivas il merkezinde ikamet edenler vakfın Bahtiyar Bostan Mah. Alibaba Cd. İnönü Konağı’ndaki genel merkez binasına ELDEN TESLİM eder, Sivas’ın ilçelerinde ikamet edenler KAYMAKAMLIK SEKRETARYALARINA teslim eder, il dışındakiler KARGO veya POSTA ile vakıf merkezine gönderirler.

-Son başvuru tarihi 30 Eylül 2016 olup, internet üzerinden en geç belirtilen güne kadar başvuru yapılması şarttır.

Sivas Hizmet Vakfı Resmi İnternet Sayfası - Bahtiyarbostan Mah. Alibaba Cad. İnönü Konağı Sivas - 0 (346) 223 53 56

Sivas Haber