VAKIF YÖNETİMİ BURSLARI GÖRÜŞTÜ
Sivas Hizmet Vakfı Ekim ayı yönetim kurulu toplantısı Vakıf Mütevelli Heyet Başkanımız Vali Davut GÜL’ün başkanlığında İnönü Konağı\'nda gerçekleştirildi.

Yönetim kurulu toplantısına, Yönetim Kurulu Başkanı Vali Davut GÜL’ün yanı sıra; Sivas Belediye Başkanı Sami AYDIN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Âlim YILDIZ, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret ÜNSAL, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Beşir KÖKSAL, Ziraat Odası Başkanı Hacı ÇETİNDAĞ ve Vakıf Genel Sekreteri Aslan TEKTAŞ katıldı.

Toplantı da, “Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor” adlı 5 Bin lisans öğrencisine yönelik olan burs kampanyası’nda gelinen son durum hakkında durum değerlendirmesi ve Hayat Ağacı Dergisi hakkında istişarelerin ardından diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Sivas Hizmet Vakfı Resmi İnternet Sayfası - Bahtiyarbostan Mah. Alibaba Cad. İnönü Konağı Sivas - 0 (346) 223 53 56

Sivas Haber